Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Sudan Cumhurbaşkanı: Terör Gruplarını ABD Ve İsrail Kurmaktadır

Sudan Cumhurbaşkanı Ömer El-Beşir, Amerika ve Siyonist İsrail istihbarat güçlerinin Afrika ve Ortadoğu?da Boko Haram ve IŞİD terör örgütlerini oluşturduklarını söyledi. 

16 Mart 2015
Sudan Cumhurbaşkanı: Terör Gruplarını ABD Ve İsrail Kurmaktadır

El-Beşir, Amerikan istihbarat teşkilatı CIA ve siyonist İsrail  casusluk teşkilatı MOSSAD,  kendi şom çıkarlarını  temin için Afrika ve Ortadoğu bölgesinde Boko Haram ve IŞİD gibi terör örgütlerini oluşturduğunu söyledi.

Sudan cumhurbaşkanı, IŞİD ve Boko Haram gibi  örgütlerin yaptıklarını  hiçbir müslümanın kabul edemeyeceğini ve yapamayacağını belirterek,  Amerika ve İsrail’in  hedefinin  İslam aleyhinde düşmanlığın arttırılması olduğunu söyledi.

Sudan cumhurbaşkanı Ömer El-Beşir, Boko Haram ve IŞİD aleyhinde mücadelenin yalnızca askeri  boyutta olmaması gerektiğini aksine radikal fanatik kimselerin ideolojilerinin değiştirilmesi  yönünde de çabaların yapılması gerektiğini söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.