Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hizbullah IŞİD?den Daha Tehlikeliymiş!

İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Liberman, Hizbullah'ın "IŞİD ve El-Kaide'den çok daha tehlikeli olduğunu" iddia etti. Liberman?ın bu sözleri IŞİD?in kimin kontrolünde bir kez daha göstermiş oldu. 

17 Şubat 2015
Hizbullah IŞİD?den Daha Tehlikeliymiş!

Terör devleti İsrail’in Dışişleri Bakanı Liberman, Tel Aviv'de güvenlik politikalarına ilişkin düzenlenen bir konferansta yaptığı konuşmada, Hizbullah ve Hamas'ın "terör örgütü"nden, "terör devleti"ne doğru evrildiğini öne sürerek, "21. yüzyılın en büyük tehdidi terörizmdir" ifadesini kullandı.

"Modern terörizm tam bir akıl tutulmasıdır. Terörle Nazi rejimiyle savaşır gibi savaşmalıyız" diyen Liberman, muhtemel terör saldırılarının önüne geçmenin tek yolunun "ölüm cezası" olduğunu savundu.

Liberman, "Hizbullah, IŞİD ve El-Kaide de dahil bölgedeki herhangi bir terör örgütünden çok daha tehlikelidir" iddiasında bulundu. Liberman’ın bu açıklamaları IŞİD’in aslında kimlerin kontrolünde olduğunu Hizbullah’ında kimleri rahatsız ettiğini bir kez daha gösterdi.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.