Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

37 Ülkeden 87 Parlamenter Ş. Ali Salman' İçin Özgürlük Dedi (Özel Haber)

Bahreyn Krallığı tarafından hukuksuz bir şekilde gözaltında tutulan Ş. Ali Salman?ın serbest bırakılması için 37 farklı ülkeden 87 parlamenter çağrıda bulundu. 

19 Ocak 2015
37 Ülkeden 87 Parlamenter Ş. Ali Salman' İçin Özgürlük Dedi (Özel Haber)

Şeyh Ali Salman’ın hukuksuz bir şekilde Bahreyn diktatörlüğü tarafından gözaltında tutulmasına dünyanın dört yanında tepkiler sürüyor.

İçinde Avrupa birliği üyesi ülkelerin parlamenterlerinin de bulunduğu 37 ülkeden 87 parlamenter Ş. Ali Salman’a özgürlük çağrısında bulundu.

‘Global Aksiyon İçin Parlamenterler’ adlı grup yaptığı basın açıklamasında :” Meslektaşımız Ali Salman’ın durumuyla ilgili endişe duyuyoruz ve hemen serbest bırakılmasını istiyoruz.  Bahreyn’i uluslararası insan haklarına uymaya çağırıyoruz" dediler.

 Bahreyn halkı demokratik haklarını talep ettiği için Diktatör El Halife rejimi tarafından baskı zulüm ve işkence görüyor.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.