Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şok İddia! Sultanahmet Bombacısı Şii Camilerine Saldıracaktı (Foto)

Sultanahmet bombacısı Ramazanova'nın, Başakşehir'de bir gece yanlarında kaldığı Çeçen aileye İstanbul'daki Şii camilerinin nerelerde olduğunu sorduğu ortaya çıktı. 

16 Ocak 2015
Şok İddia! Sultanahmet Bombacısı Şii Camilerine Saldıracaktı (Foto)

İstanbul Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne geçtiğimiz 6 Ocak günü bombalı saldırı düzenleyerek polis Kenan Kumaş'ı şehit eden Diana Ramazanova'ya yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi savcılık ifadelerinde ilginç bilgiler verdi.

Yaklaşık 15 yıldır Başakşehir'de ikamet eden Çeçen asıllı bir şüpheli Ramazanova'nın Gaziantep'ten gelip bir gece evlerinde kaldığını, kendilerine Şii camilerini sorunca şüphelenip terslediklerini belirtti.

5 aylık hamile olan Ramazanova'nın, 6 ay içinde Kilis ve Hatay üzerinden Türkiye'ye 2 kez kaçak giriş yaptığı, kocası Ebu Edlbiyev ile Suriye'de bulunduğu, eşi Kobani'de YPG güçlerine karşı savaşırken öldükten sonra Türkiye'ye döndüğü öğrenildi.

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz aylarda Esenyurt’ta 2 camimize saldırı olmuş ve saldırının üzerinden geçen onca zamana rağmen failler hala bulunamamıştı.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.