Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Almanya?da On Binler İslam Karşıtlığına Dur Dedi!

Almanya'da, aşırı sağcı PEGIDA hareketinin uzantısı KÖGİDA'yı protesto eylemi, binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. 

06 Ocak 2015
Almanya?da On Binler İslam Karşıtlığına Dur Dedi!

Almanya'daki göçmen kuruluşlar, demokratik kitle örgütleri ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunun öncülüğünde, yabancı düşmanı ve İslam karşıtı PEGIDA hareketinin uzantısı KÖGİDA'ya tepki göstermek için binlerce kişi Köln Deutz'daki Fuar Kulesi çevresinde toplandı.

ALMANLAR DA DESTEK VERDİ

Alman katılımcılardan Karls Savelsberg ise ırkçı gösterilere tepki gösterdiklerini söyledi. Savelsberg, "Biz Köln şehrimizin hoşgörülü olduğunu göstermek için bugün buraya katıldık. Irkçı, KÖGİDA taraftarlarından fazla olduğumuzu göstermek istiyoruz" diye konuştu.

'KÖLN RENKLİ KALACAK''

Türkler'in yanı sıra Almanlar'ın ve diğer yabancıların da destek verdiği gösteride, "Köln renkli kalacak", "Çeşitlilik güçtür" ve "Irkçılığa ve şiddete hayır" yazılı pankartlar taşındı, "Naziler dışarı" sloganları atıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.