Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ayetullah Şirazi?den Bahreyn Rejimine ?Ş. Ali Salman? Tepkisi!

Büyük Taklit Mercilerden Ayetullah Mekarim Şirazi, diktatör El Halife rejimi tarafından El-Vifak Hareketi Genel Sekreteri Ş. Ali Salman?ın haksız yere gözaltına alınmasına sert tepki gösterdi ve bir an önce serbest bırakılmasını istedi. 

05 Ocak 2015
Ayetullah Şirazi?den Bahreyn Rejimine ?Ş. Ali Salman? Tepkisi!

Diktatör El-Halife Rejimi tarafından El-Vifak Hareketi Genel Sekreteri Ş. Ali Salman’ın haksız yere gözaltına alınmasına tepkiler dinmiyor. Bahreyn Rejimine bir tepki de Büyük Taklit Merci Ayetullah Mekarim Şirazi’den geldi.

Ayetullah Mekarim Şirazi’nin bürosundan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

“Sayın Şeyh Ali Selman’ın güvenlik güçleri tarafından tutuklanma haberi büyük üzüntüye neden olmuştur. Bahreynli yöneticiler bu ülkenin durumunu gün be gün daha da karmaşık hale getirecek ve tüm Şiaların, dünyanın hür ve özgür insanlarının nefretini üzerlerine çekecek davranışlardan kaçınmalıdırlar.

Sayın Selman en kısa zamanda serbest bırakılması ve Bahreyn halkının ise adalete dayalı tüm haklarına kavuşması gerekiyor.

Vesselamu Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berekatuhu”
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.