Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

"Yasımızda Tek Yürek" Tasua Matemi Buluşması

"Yasımızda Tek Yürek" Tasua matemi buluşması bu yıl Caferi Gençlik Platformu, Hz.Ebutalib Gençliği(HEG)ve Zeynebiye Hareketi Gençlik Merkezi (ZHGM) organizasyonuyla yapılacak. 

31 Ekim 2014

Caferi Gençlik Platformu, Hz.Ebutalib Gençliği (HEG) ve Zeynebiye Hareketi Gençlik Merkezi (ZHGM) tarafından organize edilen "Yasımızda Tek Yürek" Tasua Matemi, bu yıl saat 13:30'da İkitelli Hz. Ebu Talib Camii'nde gerçekleşecek.

Birkaç yıldır düzenlenen Tasua Matemi, gündüz Ehlibeyt camilerinde, akşam ise Halkalı Zeynebiye Camii'nde  düzenlenmekte.

Binlerce Ehlibeyt aşığının katıldığı merasimde, İstanbul'da bulunan Ehlibeyt mescitlerindeki deste grupları bir araya gelerek İmam Hüseyin (as) ile hemhal olmakta, aynı zamanda Evrensel Aşura Matem Merasimi'ne hazırlık yapmaktalar.

Tasua akşamı Zeynebiye Camii'nde akşam namazında yapılacak olan programdan sonra, saat 22:00'da diğer bölgelerden desteler, Zeynebiye Caddesi'nden kortejler halinde Zeynebiye Hareketi Gençlik Merkezi'nde toplanarak sine vuracaklar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.