Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Koalisyon Güçleri Suriye?nin En Büyük Gaz Fabrikasına Saldırdı

France Presse Ajansı?nın 29 Eylül Pazartesi günü bildirdiğine göre, Amerika tarafından yönetilen uluslararası koalisyon Suriye?nin en en büyük gaz fabrikası yakınlarına hava saldırısı gerçekleştirdi  

01 Ekim 2014
Koalisyon Güçleri Suriye?nin En Büyük Gaz Fabrikasına Saldırdı

Bu saldırılar İslam Devleti Örgütü militanlarının onların kontrolünde olan fabrikayı terketmeleri ve bu şekilde en büyük gelirlerinden mahrum olmalarına yönelik bir uyarı özelliği taşıdı.

Suriye İnsan Hakları Merkezi Başkanı Rami Abdel Rahman’ın bildirdiğine göre, hava saldırısı sonucunda ölen olmazken, ancak yaralı olma ihtimali bulunuyor. O bununla beraber fabrikanın çalışmalarını durdurması durumunda ülkenin birkaç yerleşim biriminin elektriksiz kalacağı konusunda uyardı.
Tamamını oku: http://turkish.ruvr.ru/news/2014_09_29/Uluslararasi-Koalisyon-Suriyenin-en-buyuk-gaz-fabrikasina-saldirdi/

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.