Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kur'an-ı Kerim'leri Yaktılar

Almanya?da camilere yönelik saldırılara bir yenisi daha eklendi. Bielefeld Süleymaniye Camisi'nin, içine giren saldırganlar, camide Kur?an-ı Kerim?leri üst üste koyarak yaktı.  

20 Ağustos 2014
Kur'an-ı Kerim'leri Yaktılar

Caminin yakınındaki bir binanın kapıcısı tarafından fark edilerek haber verilen yangın büyümeden önlendi. Yangının tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışıldığı belirtildi.

  Bir Haftada İkinci Saldırı

Bielefeld’de 11 Ağustos tarihinde başka bir camiye daha saldırı gerçekleştirilmişti. Orada da yangın çıkartılmak istenmiş ve caminin para kasası çalınmıştı. Yangının erken fark edilmesi nedeniyle saldırı ucuz atlatılmıştı.

Saldırılar Benzerlik Taşıyor

İlk yangında olayın yabancı düşmanlığı olmadığını düşünen Bielefeld polisi, saldırıların birbirine benzemesi üzerine, her iki olayı da paralel olarak incelemeye aldı. Olay hakkında soruşturmanın gizliliği nedeniyle ayrıntı vermeyen Bielefeld polisi, konunun tüm yönleriyle araştırıldığını belirtmekle yetindi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.