Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeyneb'e Yazıyorum...

Hz. Zeyneb (sa) türbesinin koruma altında olması sebebiyle, İran'da okuyan Türkiyeli talebelerin hazırladığı Zeyneb'e Yazıyorum projesi, Ehlibeyt aşıklarınca büyük ilgi gördü. 

29 Nisan 2014
Zeyneb'e Yazıyorum...

Türkiye, İran ve diğer birçok ülkeden onlarca yazı gönderildiğini belirten site yetkililerinden Seyyid Rıza Yeşil, Zeynebiye.com'a yaptığı açıklamada, yazılan yazıların kitap haline getirileceğini ve bir nüshasının da Hz. Zeyneb'in mübarek haremine gönderileceğini söyledi.

Sitede yapılan açıklamaya göre;

İran'da okuyan Türkiyeli talebeler tarafından hazırlanan `Zeyneb'e Yazıyorum` projesi 15 Mayıs 2014 tarihine kadar yazılarınızı beklemektedir.

Proje; teröristlerce Hz. Zeyneb (sa)nın mutahhar türbesine yapılan saldırılara bir tepki olması amacıyla düzenlenmiştir. İsteyen her Ehlibeyt dostunun şiir, makale ve düz yazılarını gönderebileceği, ister gündemdeki siyasi konular ister Hz. Zeyneb'e olan sevgilerini dile getirebileceği bir platformdur.

15 Mayıs'a kadar toplanan yazılar kitap haline getirilip bir nüshası Şam'a Hz. Zeyneb'in türbesine götürülecektir. Mübarek Ramazan ayında yurt içinde İstanbul, Iğdır, Kars, Ankara ve İzmir'de satışa çıkarken yurtdışında Azerbaycan, İran ve Almanya'da belli noktalarda da okurların hizmetine sunulacaktır.

Yazılarınızı www.zeynebeyaziyorum.com adresine tıklayarak gönderebilirsiniz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.