Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor : 0 ? Bayrampaşa Tuna : 1 (Foto)

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 12.haftasında İFA Spor ile Bayrampaşa Tunaspor , saat 16.00?da Bağcılar Mahmutbey stadında karşı karşıya geldi. 

06 Nisan 2014
İFA Spor : 0 ? Bayrampaşa Tuna : 1 (Foto)

Erdem İren, Güray Çitiloğlu, Güray Çobanoğlu ve Emre Yüksel  hakem triosunun yönettiği maçta İFA Spor rakibine 1-0 mağlup olurken Bölgesel Amatör Lig iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve yüzlerce İFA Spor taraftarının katılım gösterdiği karşılaşmanın ilk yarısı orta saha mücadelesi ve golsüz eşitlik ile sona ererken, ikinci yarıda 3 puan için kıyasıya mücadele izlendi.

İFA Spor ile Bayrampaşa Tunaspor’un karşılıklı atakları ile başlayan ikinci yarının 55. dakikasında İFA Spor’da kornerden gelen topa iyi yükselen Ekrem’in kafa vuruşu auta çıktı. Maçın 61.dakikasında Tunaspor Kalecisi Selçuk’un yaptığı uzun degajı takip eden Eren Ziya’nın ceza sahası içinde kontrol ettiği topu Kaleci Mert Çınar’ın solundan filelere yollayarak Tunaspor’u 1-0 öne geçirdi.

İFA Spor 1-0 geriye düştüğü dakikadan itibaren beraberlik golü arayışlarına geçerek rakibini kendi sahasına hapsetti. 65. dakikada Ekrem’in kafa vuruşunda top dışarı çıkarken, kullanılan köşe vuruşunda topa iyi yükselen Serkay’ın kafa vuruşunu kaleci son anda çelmeyi başardı. 83. dakikada Özer’in ceza sahası dışından vurduğu top defansa çarparak kalecide kaldı.

İFA Spor’un yüklendiği dakikalarda defansta verdiği açığı uzun toplarla kontraya çıkarak değerlendirmek isteyen Bayrampaşa Tunaspor bir çok kez kaleci Mert Çınar’a takılırken istediğini yapamadı.

İFA Spor sahadan 1-0 mağlup ayrılırken son hafta oynayacağı kritik karşılaşma için hazırlıklarına önümüzdeki hafta içi başlayacak.



































Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.