Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana'dan Nevruz Hediyesi (Foto)

Zehra Ana Derneği Nevruz Bayramı öncesinde anlamlı bir etkinliğe imza atarak giyindirme kampanyası ile Azerbaycan Okulu öğrencilerine bayram hediyesi vermiş oldu. 

20 Mart 2014
Zehra Ana'dan Nevruz Hediyesi (Foto)

Bu Nevruz, Azerbaycanlı öğrencilerin sevinçleri katlandı. Yıllardır birbirinden anlamlı ve takdir toplayan faaliyetlere imza atan Zehra Ana Derneği bunlara bir yenisini daha ekledi.
 
Dernek, himayesinde faaliyet gösteren Azerbaycan Okulu'nun öğrencilerine bayram elbisesi hediye etti. Dernek yöneticileri ve öğretmenleri eşliğinde bir giyim firmasının satış mağazasında gönüllerince alışveriş yapan çocukların keyfine diyecek yoktu.
 
Etkinlik hakkında Zeynebiye.com'a açıklamalarda bulunan Azerbaycan Okulu Müdürü Serdar Koca, önümüzdeki aylarda da öğrencileri sevindirecek faaliyet planları olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
 
"Çocuklarımız gerçekten her şeyin en güzelini hak ediyor. Aralık ayında tiyatro oyununa gittik, öğrencilerimiz ilk kez tiyatro izlemiş oldu. Ocak ayında Azerbaycan'ımızın şehitler gününü ifa ettik. Şubatın ilk haftasında Milli Kahramanımız Mübariz'in doğum gününü kutladık. Ayın ayın sonunda ise Hocalı'nın yıldönümünde şehitlerimizi andık.
 
Bu süre zarfında camiamız bize büyük destek verdi. Sağlık taramalarımızı gerçekleştiren ve çocuklarımızın tıbbi ihtiyaçlarında bizlere yardımcı olan MediZeyn ekibine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki haftalarda da İFA Spor'umuzun sosyal tesislerinden öğrencilerimiz ücretsiz olarak faydalanacak. Sağolsun Başkanımız Mehdi Şeren bunun sözünü verdi. 
 
Bugün yine anlamlı bir etkinlikle hayırsever insanlarımız çocuklarımızın bayram sevincine katkı yapmış oldu. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyor ve herkesin Nevruz Bayramı'nı tebrik ediyorum."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.