Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz'ün İran Temasları (Foto)

6. Uluslararası İslamî Uyanış Forumu Yüksek Konseyi toplantısı dolayısıyla Tahran'a giden Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, konferansın ardından mukaddes Kum şehrine gitti. 

20 Mart 2014
Özgündüz'ün İran Temasları (Foto)

Uluslararası İslamî Uyanış Forumu Yüksek Konseyi kurucularından ve Şura üyesi olan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, katıldığı konferansın ardından mukaddes Kum şehrine geçti.

Velayet Tv Genel Müdürü Dr. Ayetullah Seyyid Muhammed Hüseyin Kazvini ile oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Ayetullah Kazvini'nin çeşitli konularda yaptığı araştırmaları inceleyen Özgündüz, Velayet Tv'yi de ziyaret etti.

Daha sonra Ayetullah Kazvini ile birlikte büyük taklit merciilerimizden Ayetullah Nasır Mekarim Şirazi'yi ziyaret eden Özgündüz, bir süre Ayetullah Şirazi ile sohbet etti.

Özgündüz'e "Ben sizin Türkiye'deki Caferilerin sığınağı olduğunuzu çok iyi biliyorum ve çalışmalarınızı çok yakından takip ediyorum." diyen Ayetullah Şirazi, "Yürüdüğünüz kutlu vahdet ve Müslümanları birleştirme yolunu hiçbir zaman terk etmeyin. Ben sizin siyasal analizlerinizi tercüme ettirip dinledim, öngörünüz ve cesaretiniz çok hoşuma gitti, Allah sizi muvaffak etsin." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.