Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kosova'dan Zehra Ana'ya Ziyaret (Foto)

Kosova Prishtina'da bulunan NİSA Kadın Kurumu Başkanı İkballe Berihsa Huduti Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.  

18 Mart 2014
Kosova'dan Zehra Ana'ya Ziyaret (Foto)

17 Mart Pazartesi günü Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği merkezinde gerçekleşen ziyarette çeşitli konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Eşi Aslan Huduti ile birlikte Zehra Ana Derneği'ni ziyarete gelen NİSA Kadın Kurumu Başkanı İkballe Berisha Huduti, Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Meftune Atam ve dernek çalışanları tarafından karşılandı.

Atam ile yaptıkları görüşmede Zehra Ana Derneği'nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve NİSA Kadın Kurumu kuruluş sürecini, faaliyetlerini sunarak dernek adına tanıtım yaptı.

Birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirten Huduti, Zehra Ana Derneği'ni tanımaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleşen görüşmenin ardından CAFERİ-DER'de Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan ile CABİR Genel Sekreteri Musa Ayaztekin İkballe Berisha Huduti'yi karşıladılar.

Görüşmede Zeynebiye'nin tarihsel sürecinden bahseden Turan, dernekleri için kendilerine destek olabileceklerinin altını çizdi.

CAFERİ-DER'deki görüşmenin sonrasında Zeynebiye Tv'ye ziyaret gerçekleştiren misafir heyeti Zeynebiye Medya Sorumlusu Kasım Alcan tarafından karşılanarak, Zeynebiye Tv tanıtımı yapıldı.

2006 yılından beri "Bekleyen gözlere bir umut da sen ol!" sloganıyla çalışmalarını sürdüren Zehra Ana Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, gerçekleştirdiği uluslararası düzeyde yardım organizasyonları ve etkinliklerle herkesin takdirini topluyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.