Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hz. Sakine Türbesi Teröristlerden Temizlendi (Foto)

Suriye ordusu yaptığı farklı operasyonlarla özellikle Hz. Sakine (sa)'nın türbesinin etrafı olmak üzere ?Darya? bölgesini silahlı teröristlerden temizledi. 

09 Ocak 2014
Hz. Sakine Türbesi Teröristlerden Temizlendi (Foto)

Hz. Sakine (sa)'nın türbesinin kubbesindeki ağır tahribatlar olmak üzere Darya bölgesindeki geriye kalan yıkımlar, meydana gelen çatışmaların ne denli şiddetli olduğunu yansıtmakta.

Suriye ordusu Hz. Sakine (sa)'nın türbesinin batı kesimine nüfuz etmiş olan terörist grubu takip ederek saldırılar düzenledi.

Özellikle Hz. Sakine (sa)'nın türbesinin çevresi ve Darya bölgesi, yapılan geniş operasyonlarla teröristlerden temizlendi.

Askerlerin morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlemlenirken, türbenin teröristlerden temizlenmesi, Ehlibeyt aşıklarının da yüreklerine su serpmiş oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.