Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor Logo Yarışması

İFA Spor kulübü mevcut logosunun dışarısına çıkılmadan yeni bir eklenti olarak kulübümüz ile özdeşleşen ? Şahin ? eklentisi ile günümüze uygun yenilikçi ödüllü logo yarışması başlamıştır.İFA Spor?un tarihinde yer almak isteyenlerin yarışmaya ilgi göstermesi bekleniyor. 

07 Ocak 2014
İFA Spor Logo Yarışması

Değişen ve gelişen İFA Spor kulübümüz, ülkemizde ve camiamızda Futbol , Basketbol , Voleybol , vb alanda misyon ve vizyonuna uygun akılda kalıcı logo üretilmesini sağlamak maksadıyla mevcut logomuzun çok fazla dışarısına çıkılmadan tasarlanacak ödüllü logo tasarım yarışmasını başlatmıştır.

Yarışmaya ilişkin detaylar  ve ödüller aşağıda belirtilmiştir.

Katılım Koşulları

a) Logonun çok çeşitli amaçlar için kullanılacağı göz önünde bulundurularak basıma uygun nitelikte hazırlanması, büyültülüp küçültüldüğünde bozulmaması gerekmektedir.

b) Logolar Adobe lllustrator, FreeHand, CorellDraw ya da Photoshop programlarından biri ile hazırlanmış belge olarak sunulacaktır.

c) Teslim edilen çalışmalar Türk Patent Enstitüsü‘nce daha önce korunmaya alınmamış olmalı, tescil başvurusu yapılmamış olmalıdır. Logo tasarımının kopya olduğu anlaşılması halinde ödül verilmeyecek, verilmiş ise geri alınacaktır.

d) İFA Spor kulübü seçilen çalışma üzerinde değişiklik isteme hakkına sahiptir.

Yarışma Ödülleri

1.olan katılımcıya 500 TL para ödülü verilecektir.

1.olan yarışmacının dışında seçilecek ilk 5 tasarım sahibine ise çeşitli hediyeler verilecektir.

Tasarım Gönderim Bilgileri

Yarışmaya katılacak tasarımcıların ‘’ [email protected] ‘’ mail adresine İsim soyisim , Telefon numarası ve çalışmasını göndermeleri gerekmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.