Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hüseyin Yalçın Hakk'a Uğurlandı (Foto)

Iğdır?da, yakalandığı kanser hastalığına yenik düşerek hayatını kaybeden Ehlibeyt şairi ve araştırmacı yazar Hüseyin Yalçın toprağa verildi. 

03 Ocak 2014
Hüseyin Yalçın Hakk'a Uğurlandı (Foto)

Ömrünü Ehli Beyt'e adamış olan Ehlibeyt şairi ve araştırmacı yazar Hüseyin Yalçın, Aşura'nın hemen ardından rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

Erzurum’da tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Yalçın’ın cenazesi, Hacı Hacer Camii’nde kılınan öğle namazının ardından Zübeyde Hanım Bulvarı’nda mersiyeler okunarak uğurlandı, ardından dost ve sevenlerinden helallik alındı.

Burada bir konuşma yapan  Iğdır Ehlibeyt Alimleri Dernek Başkanı Veli Beder Ş. Veli Bedel, her kulun ölümü tadacağını hatırlattı.Yapılan konuşmanın ardından Yalçın’ın cenazesi, cenaze arabasına alınarak Asri Mezarlığı’na kadar mersiyeler ve dualar okunarak kortej eşliğinde ile taşındı. Yalçın, Asrı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz yayınladığı mesajında, "Merhumun kederdide ailesine sabr-ı cemil ve merhuma Allah'tan rahmet diliyorum". dedi.

Merhum hastanedeyken Özgündüz, "Ehlibeyt aşkında samimi bulduğum kadim dostum, değerli kardeşim K. Hüseyin Yalçın'a Allah'tan acil şifalar diliyorum. En yakın zamanda sağlığına kavuşup, sevenlerinin arasına katılmasını temenni ediyorum." demişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.