Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şahinler Liderliğini Sürdürüyor (Foto)

İstanbul Süper Amatör 3.Grupta mücadele eden İFA Spor ligin 19.karşılaşmasında cezalı olması sebebi ile tarafsız saha Avcılar stadında yapılan maçta rakibi Beykoz 1908 ile 2-2 berabere kalarak liderliğini sürdürmeye devam ediyor. 

29 Aralık 2013
Şahinler Liderliğini Sürdürüyor (Foto)

Tarafsız ve seyircisiz maçta İFA Spor taraftarları takımlarını yalnız bırakmayarak stad dışarısından destek vermeyi unutmadı. İFA Spor tarihinde bir ilke imza atılarak yönetim tarafından dışarıda maçı takip eden taraftarlara bilgisayar ve televizyon bağlantısı kurularak online yayın ile stad içerisinden canlı görüntü ve sunum ile maçı anlık takip etme imkanı sağlandı.

Maçın başlamasının hemen ardından henüz dakikalar 1'i gösterirken Beykoz 1908 maça hızlı başlayarak 1-0 öne geçmeyi başarırken yenilen golün etkisi atlatılamadan İFA Spor 18.Dk'da kendi kalesine attığı gol ile 2-0 geriye düştü.

İFA Spor geriye düşmesinin hemen ardından hızlıca toparlanarak 24.Dk'da M.Ali Atam'ın kullandığı etkili serbest vuruş ile skoru 2-1'e getirdi. Atılan golün hemen ardından 6 dakika sonra tekrar M.Ali Atam'ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içerisine düşen topu Okay ağlara gönderirken skorda 2-2'lik eşitlik sağlandı.

İlk bu skorla devam ederken maçın ikinci yarısında rakibini kendi sahasına hapseden bir İFA Spor seyredildi. Etkili ataklar ile rakip kaleyi baskı altına alan İFA Spor topu ağlarla buluşturamadı ve maçın skoru 2-2 beraberlik ile sona erdi.

İFA Spor almış olduğu beraberlik ile ligin bitimine 4 maç kala en yakın rakibine 3 puan fark ile liderliğini sürdürmeye devam ediyor.



















Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.