Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Şahinler Liderliği Devraldı (Foto)

İstanbul Süper Amatör 3.Grupta mücadele eden İFA Spor ligin 10.karşılaşmasında grup lideri Sarıyer Yenimahalle?yi sahasında 1-0 geçerek liderliği devraldı.  

28 Ekim 2013
Şahinler Liderliği Devraldı (Foto)

27 Ekim Pazar günü Halkalı İFA Sahasında rakibini konuk eden İFA Spor 83.dk’da Özer’in  ceza sahası içerisinde gönderdiği ara pasında M.Ali Atam’ın attığı gol ile 1-0 maçı kazanarak hem önemli 3 puanın hemde grup liderlğinin sahibi oldu.

Maç ev sahibi İFA Spor’un santrası ile başlarken bu önemli karşılaşmada yerlerini alan İFA Spor taraftarları tribünlerde yoğunluk oluştururken görülmeye değer kalabalık maçı çoşku ile seyretti.

Maçın başlaması ile taraflarının desteğini arkasına alarak oyuna hakimiyetini kurmayı başaran İFA Spor etkili ataklar ile sık sık rakip kaleyi yoklarken 42.dk’da savunmanın arkasına gönderilen pas ile topla buluşan Efkan’ın şutunu kaleci osman çıkarmayı başardı.

İlk yarısı golsüz beraberlik ile biten karşılaşmada ikinci yarı rakibini kendi sahasından çıkarmayarak gol yollarını deneyen İFA Spor sağ ve sol köşelerden kullandığı köşe vuruşları ile gol aramaya devam ederken 62.dk’da M.Ali Atam’ın açtığı ortada kaleci ile karşı karşıya kalan Uğur Demirbaş’ın pozisyonuna yardımcı hakem ofsayt kararı verdi.

İFA Spor kalecisi Lokman’ın üst üste gelen ataklarda gösterdiği performans ve kurtarışlar ile devleştiği maçta 82.dk'da Özer Vatansever’in ortasaha mücadelesinde kazandığı topu savunmanın arkasına M.Ali Atam’a ulaştırmasıyla gelen gol ile İFA Spor 1-0 öne geçmeyi başaran ekip oldu.

Sarıyer Yenimahalle’nin gol arayışları sonucunda defansta verdiği boşluktan faydalanan İFA Spor kontra atak ile dk.90+5’de topu önüne alan M.Ali Atam rakibin son anda araya girmesi ile istediği vuruşu yapamazken maç 1-0’lık skor ile sona erdi.

İFA Spor Başkanı Mehti Şeren’den Açıklama

Maç sonrası ifaspor.org adresine konuşan İFA Spor kulübü başkanı Mehti  Şeren alınan galibiyet ve liderlik için tüm futbolcuları tebrik ettiğini ve aynı zamanda bu önemli maçta İFA Spor sahasını dolduran tüm futbolseverlere teşekkürlerini iletti. Mehti Şeren alınan bu galibiyeti tüm İFA Spor camiasına armağan ettiklerini dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.