Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Mısırlı Şiiler: Bizler Azınlık Değiliz

Mısırlı Şiiler yayımladıkları bir bildiride Ehlibeyt mektebine tabi olmakla birlikte Mısır toplumunun bir parçası olduklarından, azınlık gruplardan olmadıkları ve yurttaşlık haklarına sahip olduklarının altını çizdiler.  

27 Ekim 2013
Mısırlı Şiiler: Bizler Azınlık Değiliz

Mısırlı Şiiler yayımladıkları bildiride milliyetçi bir grubun asla kendi vatandaşlarına silah doğrultamayacağını söylediler. Bildiride şu ifadelere yer verildi:

Bizler asla kendi vatandaşlarımıza yönelik bir saldırıda bulunmayacağız,Hiçbir Müslümanı tekfir etmeyeceğiz.Buna göre hareket etmeyenlerin de yasalarla muhakeme edilip cezalandırılmaları gereklidir.

Ordumuzu her zaman olduğu gibi bugün de destekliyoruz,Ülkemizin milli meselelerine müdahale etmek isteyenlerin karşısında duracağız.

ABD, Avrupa ülkeleri ve diğer bazı devletler Mısır’daki kaotik durumun asıl faktörleridir. Dolayısıyla bu ülkelerin müdahalesiyle Mısır’da istikrar sağlanamayacaktır. Bu ülkeler bizim dostumuz olamazlar.

Onlar bizim ve diğer Müslümanların haklarını da savunamazlar.

İsrail de ortadan kalkması gereken emperyalist bir rejimdir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.