Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Amerika Savaş Gemileri Suriye'den Uzaklaşıyor

Amerika deniz kuvvetler komutanlığı bazı savaş gemilerinin Suriye sahillerinden kendi üslerine döneceklerini belirtti.  

26 Ekim 2013
Amerika Savaş Gemileri Suriye'den Uzaklaşıyor

Haber merkezinin bugün bildirdiğine göre Amerika Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Jonaşan Greenert, Virginia eyaletinde düzenlediği basın toplantısında muhabirlere yaptığı açıklamada Akdeniz'in doğusunda bulunan uçak gemisi USS Nimitz ve ona eşlik eden füze destroyerleri William Lawrence ve Stockdale'in yakın bir zamanda üslerine geri dönmelerinin planlandığını ifade etti.

Gereenert söz konusu gemilerin Suriye'ye gerçek tehdit sayılmadıklarını iddia etti.

Böylece Amerika'nın Akdeniz'de bulunan savaş gemilerinin sayısını azaltılmasından sonra, bu bölgede füze kruvazörü Monterey ve destroyer gemileri Stout ve Remege'den oluşan 3 adet savaş gemisi kalacak.

Suriye'nin güneyinde 40 terörist helak edildi

Suriye ordusunun Şam yakınlarında El-atibe gölü çevresinde yattığı pusuda, Ennusre cephesine bağlı 40 teröristi helak ettiği belirtildi.

Suriye ordu güçleri ayrıca Siyonist İsrail yapımı teröristlere ait yüklü miktardaki silah ve teçhizata da el koydu.

Bu arada Suriye ordusu ve "Irak ve Şam'da İslami hükümet" adlı terör grubu ile Halep eyaletinde girdiği çatışmada 6 teröristi öldürdüğü belirtiliyor

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.