Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Yurdumuzda Gadir Hum Coşkusu

İslam dünyası ve ülkemiz, Kurban Bayramı'nın ardından "dinin tamamlandığı" günü, Gadir Hum Bayramı'nı kutluyor. 

17 Ekim 2013
Yurdumuzda Gadir Hum Coşkusu

Resulullah (sav)'in, Gadir Hum denilen yerde, yüz binlerce Müslümanın önünde "Ben kimin mevlasıysam Ali de onun mevlası ve imamıdır" buyurarak dini kemale erdirdiği gün, Ehlibeyt dostlarınca bayram olarak kutlanmakta. İslam dünyasının yanı sıra ülkemizin çeşitli bölgelerinde bu önemli günle ilgili kutlamalar yapılacak.

Her yıl geleneksel olarak İstanbul Bağcılar'da yapılan program bu yıl 20 Ekim Pazar günü öğlen namazından sonra saat : 14:00'da başlayacak. Yapılacak programa yurt içi ve yurt dışından önemli konukların katılması bekleniyor.

Programın yapılacağı Bağcılar İmam Ali Camii irtibat bilgileri aşağıdaki gibidir.

Adres : Fevzi çakmak mah. 10/9B sokak. no : 2 Bağcılar/İstanbul
İrt.Tel : 0535 233 63 93 / 0537 231 17 82

Antakya'da Gadir Hum Coşkusu

EHDAV tarafından her yıl düzenlenen "Hz. Ali - Gadir Hum Bayramı & Kardeşlik" Konferansı, bu yıl 21 Ekim Pazartesi günü saat: 18.30'da Antakya Kapalı Spor Salonunda, büyük bir aşk ve coşkuyla gerçekleştirilecek.

Almanya'da Dev Gadir Hum

Almanya'nın Gelsenkirchen şehrinde İmam Ali Camii tarafından organize edilen Gadir Hum programına, Avrupa'da yaşayan Ehlibeyt dostlarının büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.