Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İAC'de Görkemli Bayramlaşma (Foto)

iachaber'den alınan bilgiye göre; 15 Ekim Salı günü sabahın ilk ışıkları ile birlikte Bağcılar İmam Ali Camii?yi dolduran 7?den 70?e Ehl-i Beyt dostları Kuran-ı Kerim?e lebbeyk diyerek kurban bayramının çoşkusunu hep birlikte yaşadı.  

16 Ekim 2013
İAC'de Görkemli Bayramlaşma (Foto)

Dünya Caferi Alimler Birliği (CABİR) başkanı ve İmam Ali Camii Alimi H.Hasan Karabulut’un Kurban Bayramı'nın anlamını kurban kesmenin dinimizdeki yerini ve önemini ayrıca gündeme dair gelişmeleri ele aldığı konuşmasını ilgi ile dinleyen görkemli kalabalık bayram namazının ardından camii önünde uzun süre yoğunluk oluşturarak birbirleri ile bayramlaştı.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

İmam Ali Camii Dernek yönetimi , İmam Ali Camii Gençliği ve Alimimiz H.Hasan Karabulut adına bizlerde bu mutlu ve mübarek günde tüm müslüman aleminin bayramını kutlar yaşam boyu iman ve sağlık dolu bir yaşam dileriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.