Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Mükafat alan ?Aşura? filminin nümayiş tarixləri

63-cü beynəlxalq Berlin film festivalında mükafat alan türk rejissor Köken Ergunun ?Aşura?adlı filmi dünyanın dört bir tərəfindəki sərgilərdə,müxtəlif dillərdə kinosevərlərə göstəriləcək. 

03 Ekim 2013
Mükafat alan ?Aşura? filminin nümayiş tarixləri

İstanbuldakı Ümumdünya Aşura matəm mərasiminin hazırlıqlarını və Məhərrəm məclislərinə aid film üçün İstanbul,İzmir,Ankara,Nyu-york,Lizbon,Zurix və Krakovda da xüsusi nümayişlər tərtib edilir.

Dünyanın ən böyük festivallarından olan Berlinaledə bu il mükafat alan tək türk istehsalı olan Köken Erqunun “Aşura” filmi,6 oktyabr bazar günü saat 17.00-da,13 oktyabr bazar günü saat 13.00-də İstanbul müasir sənət muzeyində göstəriləcək.

İstanbul müasir sənət muzeyinin ünvanı: Meclisi Mebusan küç,Liman İşlətmələri sahəsi Antrepo nömrə 4, 34433 Karaköy-İstanbul .                              Tel:+90 212 334  7300

Yenə oktyabr ayında,İzmir gısa film festivalında xaricdə mükafat aldığı üçün nümayiş ediləcək olan film,Ankara gəzici filmlər festivalında dekabr ayında tamaşaçı qarşısına çıxacaq.

Film ayrıca Nyu-york,Amsterdam,Lizbon,Zurix və Krakovdakı sənət fəaliyyətlərində də yer alacaq.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.