Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

"Hukuksuz Sorguyu TBMM'ye Taşıyacağım" (Video)

CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, TBMM heyetinin İran ziyaretini Zeynebiye TV'ye değerlendirdiği röportajında Iğdır'dan Meşhed ziyaretine giden çocuk ve gençlerin ajan suçlamalarıyla hukuksuzca sorgulanmasını sert bir şekilde eleştirerek "Bu olayın takipçisi olacağım; konuyu TBMM'ye taşıyıp İçişleri Bakanı'na soracağım" dedi. 

28 Eylul 2013

Geçtiğimiz hafta TBMM Başkanı Cemil Çiçek başkanlığındaki Türkiye heyeti, İran Meclis Başkanı Ali Laricani'nin daveti üzerine İran'a gitmişti. Burada İran Meclis Başkanı Laricani, İran eski cumhurbaşkanı ve Rejimin Maslahatını Teşhis Komisyonu Başkanı Ali Ekber Haşimi Rafsancani, İran Cumurbaşkanı Hasan Ruhani ve yardımcısı Cihangiri ile görüşen heyeti İran İslam İnkılabı Lideri Ayetullah Seyyid Ali Hamanei'nin de kabul etmesi, İran'ın Türkiye'ye verdiği önem olarak yorumlandı.

Zeynebiye TV olarak "İran- Türkiye ilişkileri" konusunda, CHP İstanbul Milletvekili ve Türkiye-İran Parlamento Dostluk Grubu Genel Sekreteri Ali Özgündüz ile görüştük.

Özgündüz, TBMM heyetinin İran temaslarını değerlendirdiği röportajında Iğdır'dan ziyarete gelip giden 12 ile 20 yaş arası çocukların Doğu Beyazıt'ta sorgulanması, medya organlarında casus-ajan ilan edilmesine de değinerek "Yapılanların hukuk dışı muameleyi TBMM'ye taşıyıp İçişleri Bakanı'na soracağım" dedi.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.