Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Aşura Tertip Komiteleri Toplandı (Foto)

Evrensel Aşura Matem Merasimi'nde görev alacak komitelerin sorumlularının katıldığı toplantı 24 Eylül Salı akşamı CAFERİDER Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. 

26 Eylul 2013
Aşura Tertip Komiteleri Toplandı (Foto)

24 Ekim Salı akşamı gerçekleştirilen toplantıda CAFERİDER Genel Sekreteri ve Evrensel Aşura Matem Merasimi Genel Koordinatörü Kasım Nas, yapılan çalışmalar ve yapılacaklar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Alan düzenleme, reklam, halkla ilişkiler, güvenlik ve sosyal medya sorumlularının özellikle gençlerden oluşturulmasının etkisi daha ilk toplantıda ortaya çıktı.

Alan düzenleme sorumlusu Muhammed Sadık Baybure'nin, bu yıl daha erken cadde ve sokakların bayrak ve siyah bezlerle süslenerek matem havasının yaşatılması, ArenaMega'da yapılacak olan çalışmalarla ilgili yaptığı sunum büyük beğeni topladı.

Daha sonra reklam komitesi sorumlusu Muhammed Yılmaztekin, bu yıl büyük meydanlarda Aşura çadırları kurulması, minibüs ve taksiler için araç afişleri, dijital afişler ve diğer reklam çalışmalarıyla ilgili yaptıkları çalışmaları anlattı.

Yılmaztekin'in ardından güvenlik komitesi sorumlusu Şahmettin Yeşilkaya, güvenlik komitesinin toplantılara başladığını ve bu yıl Muharrem başlangıcı itibariyle güvenliğin kendileri tarafından sağlanacağını söyledi.

Son olarak basın komitesi adına konuşan komite sorumlusu Ümit Demirtekin, Evrensel Aşura Matem Merasimi'nin dünyaya duyurulmasında basının önemini anlatarak, alınacak tedbirlerlere ilişkin katılımcıları bilginlendirdi.

Merasimde görev alan diğer komiteler de önümüzdeki toplantılarda sunumlarını gerçekleştirecekler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.