Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Özgündüz, Gül Gençlik Derneği'nde (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, Başakşehir Şahintepe'de bulunan Gül Gençlik Derneği'ni ziyaret etti. 

23 Eylul 2013
Özgündüz, Gül Gençlik Derneği'nde (Foto)

Başakşehir Şahintepe İmam Rıza Camii'nde kutlanan, İmam Rıza (as)'nın doğum günü sonrasında, Gül Gençlik Derneği'nin daveti üzere, derneğin yeni tesislerini ziyaret eden Özgündüz'ü dernek başkanı Cafer Yazar ve dernek yöneticileri karşıladı.

Özgündüz, Dünya Caferi Alimler Birliği Kurucu Başkanı Hamit Turan, Uluslararası Cemaat-ul Mustafa Üniversitesi Türkiye Temsilcisi Dr. Resul Abdullahi, CABİR alimlerinden Hz. Resulu Ekrem Camii İmamı Ş. Ammar İlter, İmam Rıza Camii İmamı Ş. Muhammed Karaduman ve beraberindeki heyetle birlikte derneği ziyaret ederek, dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

2004 yılında birkaç gönüllü tarafından başlatılan ve 2010'da dernekleşerek resmiyete kavuşan Gül Gençlik Derneği'nin Başkanı Cafer Yazar, misafirlere dernek faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.
 
Ziyarette Özgündüz, Gül Gençlik tarafından başlatılan Madde Bağımlılığı ile Mücadele projesini takdir ederek, gençliğin önemine vurgu yaptı.

Özgündüz'ün mesajlarının ardından, Gül Gençlik Derneği Başkanı Cafer Yazar'ın teşekkürleriyle, Özgündüz ve beraberindeki heyet Başakşehir'den ayrıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.