Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Suudi Arabistan İran'ı Tehdit Etti

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Suud el-Faysal, İran?ın Suriye?ye müdahalesine karşı elleri kolları bağlı durmayacaklarını ilan etti.  

27 Haziran 2013
Suudi Arabistan İran'ı Tehdit Etti

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Suud el-Faysal, bugün Amerika Dışişleri Bakanı John Kerry'le Cidde'de yaptığı görüşme sonrasında düzenlediği basın açıklamasında, Suriye'nin İran ve Hizbullah tarafından işgal edildiğini, bu duruma karşı elleri kolları bağlı durmayacaklarını söyledi.

el-Faysal "İran ve Hizbullah'ın Suriye'deki mücadeleye müdahalesi, tehlikeli bir gelişmedir. Suudi Arabistan'ın, İran'ın müdahalesi karşısında sessiz kalması mümkün değildir" dedi.

Konuşmasının devamında el-Faysal, Amerika'nın Suriyeli muhalifleri takdirle karşıladıklarını söyledi.

"Müslümanları Katledenler Sonunda Helak Olacaklar"

İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, Amerika’nın Halkın Mücahitleri (Münafıkları) terörist örgütünü terör listesinden çıkarmasına işaret ederek, müslümanları katledenlerin akibeti helak  olma olduğunu ifade etti.

Bugün İran İslami Şura Meclisi açık oturumunda konuşan İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, bugünkü İslam dünyasında müslümanlar için meydana gelen değişimlerle birlikte fırsatçılar tarafından şiddete başvurularak müslümanların katledilmesine işaret ederek, müslümanları katledenlerin akibeti helak olma olduğunu ifade etti.

Bir kaç gün önce Mısır’da düzenlenen saldırı sonucunda Şiilerin şehit edilmesine de  işaret eden Ali Laricani, Suriye, Afganistan, Pakistan, Lübnan ve Irak’daki Müslümanlar da teröre ve katliamlara karşı karşıya kaldığını söyledi.

İslami Şura Meclisi Başkanı, İran ve Irak’ta Batı desteğiyle hunharca cinayetler işleyen Münafıklar, ABD terörist listesinden çıkartılarak istedikleri karşılığı aldıklarını, ayrıca İslam topraklarında batı desteğini alan teröristler müslümanların yaşamını alt üst ettiklerini belirti.

Laricani, ilahi bir sünnet olarak bu zalimce eylemlerin karşılığı bu dünyada verileceğini kaydetti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.