Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Selefi Şeyh: Ailesini, Şii Seyyidin Önünde Boğazladık!

Vahhabi Şeyh: ?Bugün Hüseyin adlı bir Şii Seyyidi bıçakla hayvan gibi kestik. Çocuklarını da gözlerinin önünde kestik. Bu, bugünkü güzel haberlerim, ama yarın ?ez-Zehra? köyünde aynısını yapacağız. 

15 Haziran 2013
Selefi Şeyh: Ailesini, Şii Seyyidin Önünde Boğazladık!

Kuveytli Vahhabi Şeyh Şafi Acmi, Suriye’nin Deyrizzur şehrinin Hatla köyünde, El-Nusra terörist gurup tarafından, savaşla hiçbir ilgisi olmadığı halde ailesiyle beraber katledilen Peygamber evladı bir seyyidin müjdesini etrafındakilere veriyor. Suriye’ye getirecekleri yeni yönetimin şeklini ve yapacaklarını net bir şekilde gözler önüne seriyor.

Acmi “Şunun bilinmesini istiyoruz ki! Şeytanın hizbi Şiiler bilsinler ki hiçbir yerde rahat olmayacaklar. Bugün Hatla köyünü aldığımız haberi geldi. Bir Şii Seyyidi bıçakla hayvan gibi kestik” diyor. Bu arada getirilen Tekbirlerle iyice keyfi yerine gelen Vahhabi şeyhi sözlerine şöyle devam ediyor:

“Onların Kuseyr’de yaptıklarına karşı Hüseyin adlı bir Şii Seyyidi bıçakla hayvan gibi kestik. Çocuklarını da gözlerinin önünde kestik. Bu, bugünkü güzel haberlerim, ama yarın “ez-Zehra” köyünde aynısını yapacağız. Oraya Hizbuşşeytan asker indirdi. Şu anda onları muhasaraya aldık. Yakında oranın da müjdesini vereceğim. Her gün onları böyle kesip-biçeceğiz.”

Kuveytli Vahhabi Şeyh Halep’de savaşan en-Nusra teröristlerine de esir aldıkları Şiileri kendisi için saklamasını rica ederek “Onları esir alın ve bana 10 tanesini saklayın. İnşallah bizzat oraya savaşmaya geldiğimde kendi ellerimle tek tek onları hayvan gibi boğazlayacağım” diyor.

Sözlerine üç kere “Vallahi” diye yemin içen Vahhabi şeyh “Suriye’yi Hizbuşşeytan Şiilere kabristan edeceğiz” diyor.

Daha sonra Vahhabi şeyh “İsrail'in, Amerika'nın korktuğu bu hizipten bizim mücahitlerimiz korkmuyor. Size vade veriyorum, onlar küçük et parçaları olarak, dilim dilim doğranmış olarak geri dönecekler” diye vade veriyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.