Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hamas'tan Birlik Çağrısı

Filistin İslami direniş hareketi HAMAS, Müslüman ülkelerden Siyonist İsrail'e baskı uygulamalarını istedi. 

14 Haziran 2013
Hamas'tan Birlik Çağrısı

HAMAS sözcüsü Fevzi Berhum dün El-Alem kanalı muhabirine yaptığı açıklamada çeşitli ülkelerde İslami uyanış hareketi dikkate alındığında tüm Müslüman ülkelerden Siyonist rejime baskı uygulamalarını istedi.

Böylece Araplar ve Filistinlilerin Siyonist rejim tehlikesine karşı konumunun güçleneceğini belirtti.

Bu arada Filistin İslami Cihat hareketi liderlerinden Hızır Habib de El-Alem'e verdiği demeçte, İran'da yeni cumhurbaşkanının seçilmesinin ardından Filistinlilere desteğin sürmesini umut ettiğini bildirdi.

Ayrıca, İmam Humeyni liderliğinde İslam inkılabının zafere ulaştığından itibaren İran İslam cumhuriyetinin her zaman Filistin'e destek olduğunu belirtti.

Gazze'de bulunan El-Alem muhabiri de verdiği haberde başta kuşatma altında bulunan Gazze halkı olmak üzere tüm Filistinlilerin Siyonist rejime karşı direniş ve mücadelenin devam etmesi için İran desteğinin önem taşıdığı görüşünde oldukları ifade edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.