Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Kardavi'den Fitne Mesajları

Gökdelenleriyle ünlü Katar?ın Başşehri Duha?da kılınan Cuma hutbelerinde konuşan Yusuf Kardavi, Alevileri hedef aldı ve "Aleviler Yahudi ve Hristiyanlardan daha Kafirler" dedi.  

01 Haziran 2013
Kardavi'den Fitne Mesajları

Dünyadaki tüm Müslümanları Suriye’nin el-Kasir şehrine gitmeye ve Hizbullah savaşçılarıyla savaşmaya davet eden Katar Müftüsü, tüm Arapları Suriye savaşına davet etti.

Arap ülkeleri arasında ilk Cumhuriyet tecrübesini Suriye’nin yaşadığını itiraf eden Kardavi, aynı şekilde ilk askeri devrimin de bu ülkede olduğunu belirtti.

Suriye’nin, Hafız Esad zamanında Alevilerin eline geçtiğini belirten Kardavi “Onlar Yahudi ve Hristiyanlardan daha kafir, zındıklar” dedi.

İran ve Hizbullah’ın Müslümanların düşmanı olduğunu belirten Katar Şeyhi “Onlar tağuttur, Şeytan’ın hizipleridirler, binlerce taraftarı ona “Nasrullah” diyorlar ama o sadece “Nasruşşeytandır. ‘Biz direnişin düşmanlarıyla savaşıyoruz’ diyor, Hangi direniş…” dedi.

Bilindiği gibi Kardavi bir konuşmasında muhaliflere sağladığı silah yardımından dolayı Amerika’ya teşekkür ederek, Suriye’ye saldırmasını istemişti. Katar’da kendisine tahsis edilen sarayda kalan Kardavi, özellikle Alevi-Şiilere duyduğu nefretiyle tanınıyor.

Türkiye’de yapılan bir baskında muhaliflerin elinde 2 kilo sarin gazi bunmasına, muhaliflerin sahabe türbelerine saldırıp cesetlerini çıkarmasına, ölmüş hükümet yanlılarının kalplerini çıkararak yemelerine değinmeyen Kardavi’nin bu tekfir fetvaları, İslam düşmanları için bulunmaz bir nimet olarak yorumlanıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.