Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Filistinliler'den Kerry'e Büyük Protesto

Yüzlerce Filistinli Ramallah'ta Kerry'nin ziyaretini protesto etti. 

24 Mayıs 2013
Filistinliler'den Kerry'e Büyük Protesto

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, terör rejimi İsrail başbakanı Netanyahu'yla görüşmesinin ardından Filistin yönetimi lideri Mahmud Abbas'la görüşmek üzere Kudüs'ten Ramallah'a geçti.

İşgal altındaki Batı Yaka'nın Ramallah kentinde Filistin Yönetimi'ne ait El-Mukataa binasının önünde dün öğle saatlerinde toplanan çok sayıda Filistinli, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Ramallah'a ziyaretini protesto etti.

Göstericiler, Amerika'nın bölgede izlediği politikaları protesto eden sloganlar atarak, Mahmud Abbas'tan önümüzdeki Pazar günü Ürdün'de siyonist İsrail'in elebaşı Şimon Peres ile yapılması planlanan görüşmeye katılmamasını istedi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabirinin bildirdiğine göre, Filistin Yönetimi'ne bağlı güvenlik birimleri en üst düzeyde alarma geçirildi ve göstericilerin Filistin Yönetimi'nin karargahı El-Mukataa binasına ulaşmasını engellemek için polisler adeta etten duvar ördü.

Filistinli göstericiler, Amerikan yönetiminden işgal yanlısı politikalarına son vermesini Filistin'in içişlerine karışmamasını istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.