Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Tahan'dan Özgündüz'e Ziyaret (Foto)

Zeytinburnu İmam Cafer Sadık Camii Banisi ve Dernek Başkanı ve Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyesi H. Mehmet Tahan, Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü ziyaret etti. 

05 Mayıs 2013
Tahan'dan Özgündüz'e Ziyaret (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün sağlık sorunları nedeniyle geçmiş olsun ziyaretine gelen H. Mehmet Tahan, "Cami derneği, cemaati, Tahan, Alçiçek, Kolbak, Elmas ve Hazar aileleri adına; dini liderimiz sayın Selahattin Özgündüz'e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türkiye'de medarı iftiharımız olan, Türkiye'de mezhebimizin yükselmesi ve bu kadar çok caminin inşa edilmesinde liderlik eden Özgündüz'e tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Allah, bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyorum, hepinizi Allah'a emanet ediyorum." dedi. Tahan, ayrıca Zeytinburnu Belediye Başkanlığı için de Zeytinburnu Esnaflar Odası Başkanı Tacettin Akdağ'ın aday olacağı müjdesini de verdi.

Tahan'ın ardından konuşan Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz, sağlık durumu hakkında kısaca bilgi vererek şu an ciddi bir durum olmadığını, birkaç yılda bir kontrollerin devam edeceğini ve stresten uzak durması gerektiğini söyleyerek, "Şu an zaten dünyadaki sıkıntılar yeterince bizi üzmektedir, Hz. Sakine'nin mezarına yapılan saldırı ve diğer tehditler bizi yeterince strese sokuyor, sizin iyi ve güzel haberlerinizi almak tabii ki iyi gelecektir." dedi. Ayrıca ziyarete gelen H. Mehmet Tahan'a da teşekkür ederek, çalışmalarını mutlulukla takip ettiğini de sözlerine ekledi.

Daha sonra dışarıda bir süre sohbet ettikten sonra H. Mehmet Tahan ve beraberindeki heyet Zeynebiye'den ayrıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.