Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA'dan Buruk Galibiyet (Foto)

Paşabahçe Stadında, Bölgesel Amatör Lige 1 yıl aradan sonra yeniden terfi etmeyi geçtiğimiz hafta garantileyen Yeniköyspor ile karşılaşan Şahinler, son dakikalarına 3-2 mağlup girdikleri maçı taraftarının büyük desteği ile 4-3 kazanmalarına rağmen bir üst lig için baraj maçı oynamak zorunda kaldılar. 

28 Nisan 2013
İFA'dan Buruk Galibiyet (Foto)

İki takımının taraftarının ilgi gösterdiği ancak İFA’lıların sayısal olarak net bir üstünlüğü olan maçın ilk devresini Sarıyer temsilcisi Yeniköyspor 2-1 önde kapattı.

Maçta 80.dakikaya gelindiğinde Yeniköy 3-2’lik skorla öndeydi ve Arnavutköy Belediye-Tunaspor maçı 0-0 devam ediyordu.

Arnavutköy Belediye’yi öne geçiren gol gelince maçta tansiyon yükseldi.

Hemen ardından İFA’nın orta saha oyuncusu Engin, Faruk’un santranın biraz önünden kullandığı serbest vuruştan gelen topa vurduğu mükemmel kafa ile maça eşitlik getirdi.

Orta sahadaki avantaj gol oldu

90+1’de İFA’nın kendi ceza alanında top çıkartırken, Yeniköylü bir oyuncu elle oynadı, top orta sahadaki İFA’lıya geldi.

Hakem Sertaç Şaroğlu mükemmel bir avantaj uyguladı ve Ekrem sol taraftan Yeniköy ceza alanına girdi.

Ekrem’in içeriye çıkarttığı topta Yeniköylü savunmacı Emirhan ters bir vuruşla topu kendi kalesine gönderdi ve İFA son dakika 4-3 öne geçti.

İFA BAL İçin Karşılaşmaya Devam Edecek

Bu galibiyet ile iFA Spor BAL’dan gelen Büyükçekmecespor, Küçükçekmecespor ve Sultanbeyli Belediyespor’la karşılaşacak.

Çekilen kura sonucu eşleşmelerin belli olacağı zorlu süreçte, İFA taraftarı desteğini sonuna kadar sürdüreceğini dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.