Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ayetullah Bunabi Zeynebiye'de (Foto)

Hz. Fatıma'nın vefatı münasebetiyle İstanbul'daki Ehlibeyt merkezlerini ziyaret eden Veliyyi Asr Medresesi Genel Müdürü Ayetullah Hamit Baqiri Bunabi Zeynebiye'yi ziyaret etti.  

15 Nisan 2013
Ayetullah Bunabi Zeynebiye'de (Foto)

14 Nisan Pazar günü öğle saatlerinde Zeynebiye'yi ziyaret eden Ayetullah Bunabi, Zeynebiye Camii İmamı Hamit Turan ve beraberindeki heyetle birlikte ZCKM inşaatını gezdi. 

ZCKM projesini, çalışmalarını inceleyen Bunabi, memnuniyet ve takdir ile camii inşaatından ayrıldı.

ZCKM ziyaretinden sonra Ayetullah Bunabi ve kendisine eşlik eden heyet, Zeynebiye Camii'nde Zeynebiyeliler ile buluşarak, akşam namazını birlikte eda ettiler.

Namaz sonrası Hz. Fatıma hakkında verdiği hutbe ve okuduğu mersiye ile  cemaati gözyaşına boğan ve Hz. Fatıma aşkını yaşatan Ayetullah Bunabi, halkın yoğun ilgisi ve coşkulu salavatlarıyla uğurlandı.

Ayetullah Bunabi ve Ehlibeyt alimleri akşam namazının ardından çeşitli temaslarda bulunmak ve gündeme dair konuları görüşmek üzere yemekte buluştular. Ardından Ayetullah Bunabi'nin Zeynebiye ziyareti son buldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.