Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İFA Spor 1-1 Yenibosnaspor (Foto)

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu'nda İFA Spor ve Yenibosnaspor arasında Bağcılar?da oynanan ilk hafta maçı, karşılıklı attığı gollerle 1-1 sona erdi.  

03 Mart 2013
İFA Spor 1-1 Yenibosnaspor (Foto)

Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında oynanan İstanbul Süper Amatör Lig 6.Grupta, ilk iki sırayı alarak Yükselme Grubuna çıkan İFA Spor ve Yenibosna arasında Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ilgi oldukça fazlaydı. Yoğun güvenlik önlemeleri altında oynanan maçı birçok kulüp yöneticisi, teknik adam ve sporsever izledi.

Maçtan Önemli Dakikalar

21.dakikada Sinan'ın golü ile Yenibosnaspor 1-0 öne geçti.

İkinci Yarı Kafkas Şahinleri Üstünlüğü Ele Aldı

İkinci yarıya İFA Spor'da Ekrem’in yerine Özgür oyuna dahil oldu. İkinci yarıya hızlı başlayan Şahinler, oyunun ilk dakikalarında rakip kaleye yüklenmeye başladı.

46.dakikada soldan serbest vuruş kazanan İFA’da, topun başına geçen Faruk Avcı atışı kullandı Özgür’ün şık kafa vuruşu ile top kale direğini sıyırarak auta çıktı.

48.dakikada İFA sağdan atak geliştirdi, Hilmican topun gelişine vurdu ancak meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.

İFA’nın Golü İptal Edildi

72.dakikada sol taraftan serbest vuruşu kazanan İFA takımında Faruk Avcı topu rakip takımın ceza alanının içine ortaladı.

Kafalardan seken topa son dokunan Serkay takımı adına bir gol kaydetti ancak karşılaşmanın Hakemi Yücel Yılmaz, yardımcısının bayrağına uyarak İFA’nın golünü ofsayt gerekçesi ile geçersiz saydı. Hakem, verdiği kararı, Devriye taraftarları ve İFA oyuncularının uzun süren itirazları sonucu değiştirmedi.

Maçın 82.dakikasında soldan ortalanan topu çok iyi takip eden İFA’nın Albayrak’tan transfer ettiği Adem’in kafası ile top ağlarla buluştu ve skora eşitlik geldi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubunun ilk haftasında Yenibosna ile İFA Spor karşılıklı atılan gollerle sahadan birer puanla ayrıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.