Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zehra Ana, Hz. Fatıma (sa) İçin Toplandı (Foto)

Her yıl Zehra Ana Derneği tarafından düzenlenen, Hz. Fatımat'uz Zehra (sa)'nın doğum günü, aynı zamanda Dünya Müslüman Kadınlar Günü için, Zehra Ana Derneği Caferi-Der ile bir araya gelerek programa ait konuları değerlendirdiler.  

02 Mart 2013
Zehra Ana, Hz. Fatıma (sa) İçin Toplandı (Foto)

1 Mart Cuma günü akşam namazının ardından Caferi-Der'de gerçekleşen toplantıya Zeynebiye Camii İmamı Ş. Hamit Turan, Cabir Genel Sekreteri Ş. Musa Ayaztekin, Ehlibeyt alimlerinden Ş. Ehed Talan, Caferider Genel Sekreteri Kasım Nas, Caferider Basın Yayın Halkla İlişkiler Sorumlusu Kasım Alcan, CGK Başkanı Orhan Özgündüz ve Zehra Ana Derneği Başkanı Meftune Atam öncülüğünde Zehra Ana Derneği üyeleri katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda geçen görüşmede gündeme dair detaylar görüşüldü.

Dernek Başkanı Meftune Atam, hazırlıkları büyük bir çalışmayla süren, 28 Nisan'da kutlanacak olan Fatımat'uz Zehra' (sa) nın doğum gününün bu yıl "Avrasya Gösteri Merkezi'nde" düzenlenerek bir ilki gerçekleştireceğini belirtti.

Bu büyük kutlama için gerçekleştirilen toplantıda, misafir edilecek isimler ve programa dair bütün detaylar değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, gündem maddelerinin netleştirilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.