Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Filistinli Kendini Yaktı

Gazze'de bir Filistinlinin üzerine benzin dökerek kendini yaktığı bildirildi. 

24 Şubat 2013
Filistinli Kendini Yaktı

Gazze'de bir Filistinlinin kendini yaktığı bildirildi. Gazze Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Eymen el-Batınıyeci, 42 yaşındaki MN'nin, Cebelya Mülteci Kampı'ndaki Sosyal İşler Bakanlığı önünde üzerine benzin dökerek kendini ateşe verdiğini belirtti.

Batınıyeci, söz konusu Filistinli'nin maddi yardım almak için Sosyal İşler Bakanlığı'na gittiğini ancak kendisine yardımın haziran ayında yapılacağının söylendiğini ifade etti.
Batınıyeci, MN'nin cevabı aldıktan sonra bakanlıktan ayrıldığını, 2 saat sonra da elinde benzinle bakanlık önüne gelerek kendini ateşe verdiğini aktardı.

Sağlık Bakanlığı yetkilileri ise, MN'de 3'üncü derecede yanıklar meydana geldiğini ve durumunun ağır olduğunu kaydetti.
Gazze Şeridi'nde ilk olarak geçen yıl eylül ayında bir genç kendini yakarak hayatına son vermişti. Ekim ayında da Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde kendini yakan bir Filistinli ağır yaralanmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.