Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Tunuslu Selefilerden Protesto

Tunuslu selefiler, yeni hükümeti kurmakla görevlendirilen İçişleri Bakanı Ali el-Arid?i protesto eden bir gösteri düzenledi. 

23 Şubat 2013
Tunuslu Selefilerden Protesto

Fransız haber ajansının bildirdiğine göre Tunus’un Sidi Buzeyd kentinde yaklaşık bin kişilik selefi bir grup bir gösteri düzenleyerek hükümeti kurmakla görevlendirilen Ali el-Arid aleyhine sloganlar attı.

Güvenlik güçlerinin perşembe günü Sidi Buzeyd kentindeki camilerdeki denetimi arttırması üzerine Tunus polisiyle çatışan selefiler, bugün düzenledikleri gösteride Ali el-Arid aleyhine “Sen bir korkaksın”, “Allah’ın evleri insanların dövüldüğü yerler değildir” ve “Ali el-Arid Amerika’nın memuru” şeklinde sloganlar attılar.

Hamadi Cibali hükümetinde içişleri bakanlığı görevinde bulunan Ali el-Arid, bugün Tunus Cumhurbaşkanı Munsif el-Marzuki tarafından yeni hükümeti kurmakla görevlendirilmişti.

  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.