Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

ZGK Nevruz İçin Toplandı (Foto)

21 Mart Nevruz Bayramı için toplanan Zeynebiye Gençlik Komisyonu (ZGK), önceki toplantılarda alınan kararları gerçekleştirmeye başladı.  

21 Şubat 2013
ZGK Nevruz İçin Toplandı (Foto)

ZGK üyeleri, Nevruz kültürünün yaşatılması için düzenlenen rutin toplantılarından birini daha gerçekleştirmek üzere Caferi-Der'de bir araya geldiler.

Daha önce gerçekleştirilen toplantılarda, Nevruz Bayramı organizasyonunu üstlenen ATA-DER ile her konuda işbirliği içerisinde olma yönünde alınan kararların, faaliyete geçirilmesi yönünde önemli adımlar atıldı.

Katılımın yoğun ve temasların samimi olduğu toplantıda üyeler Nevruz Bayramı'na ait önerilerini masaya yatırarak fikir alışverişinde bulundular.

ZGK üyelerinin her biri, Zeynebiye'nin aksakal heyeti olan ATA-DER'e yardımcı olmak konusunda hemfikir oldular.

Çeşitli gündem konularının görüşüldüğü toplantı, ATA-DER'e yardımcı olmak üzere görev paylaşımı yapılmasının ardından dualar ile sona erdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.