Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Hizbullah'tan Yalanlama ve Uyarı!

Son dönemlerde Hizbullah askerlerinin Suriye'de çatıştığına yönelik haberlerin asılsız olduğunu belirten Hizbullah yetkilileri, "Hizbullah çatışmaya girmişse, bunu söylemekten de çekinmez" dedi. 

19 Şubat 2013
Hizbullah'tan Yalanlama ve Uyarı!

Lübnan Hizbullah hareketi enformasyon sorumlusu İbrahim el'Musevi, Hizbullah aleyhinde son zamanlarda medyada çıkartılan şayialar konusunda uyarıda bulundu.

Musevi, Suriye'de Lübnan Hizbullah hareketi üyesi üç kişinin öldürüldüğü yönünde  çıkan haber ve şayiaların yalan olduğunu belirterek bunların kasıtlı olarak verildiğini  doğru haberin ancak Hizbullah tarafından teyit edilmesi halinde geçerli olabileceğini bildirdi.

İrib'in haberine göre Hizbullah yetkilisi, böyle bir olayın doğru olması halinde bile Hizbullah'ın haberi doğrulamaktan çekinmeyeceğini ama yalan haberlerle Hizbullah aleyhinde şeytani hesapların yapıldığını  söyledi.

Son zamanlarda Hizbullah aleyhinde yalan haberlerde artış gözlenirken Hizbullah, Suriye meselesini, Suriye'nin bir iç sorunu olduğunu ve Hizbullah'ın müdahalesinin söz konusu olmadığını bildirmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.