Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Esad: Baskılara Rağmen Ödün Vermeyeceğiz

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad bugün sabah saatlerinde bir çok siyasi aktivist, avukat, doktor ve mühendisten oluşan Ürdünlü bir heyeti kabul etti. Heyetle görüşen Esad, Suriye'nin baskı ve komplolara rağmen değerlerinden ödün vermeyeceğini kaydetti. 

12 Şubat 2013
Esad: Baskılara Rağmen Ödün Vermeyeceğiz

Suriye resmi ajansı SANA'nın haberine göre, Ürdünlü bir heyet bugün Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ı ziyaret etti. Bölgedeki ve Suriye'deki durumun ele alındığı görüşmede Ürdünlü heyet üyeleri, Ürdün halkının Suriye halkıyla dayanışma içinde olduğunu ifade ederek, maruz kaldığı komplolar karşısında Suriye'yi kesinlikle yalnız bırakmayacaklarını belirttiler.

Suriye'nin bugün hedef alınmasının ne yeni ne de sürpriz olduğunu kaydeden Ürdünlü heyet üyeleri; onyıllar boyunca Suriye'nin Arapların haklı davalarının sorumluluğunu üstlendiğini ve üstlenmeye devam ettiğini ifade ettiler.

Ürdünlü heyet üyeleri, Suriye'nin tarih boyunca başta Filistin davası olmak üzere Arapların hak ve onurunu savunduğunu kaydederek, bundan dolayı saldırılara maruz kaldığını belirttiler.

Öte yandan Beşar Esad, Suriye halkını destekleyen tutumlarından dolayı Ürdünlü heyet üyelerine teşekkür etti. Baskılar ne kadar artarsa artsın yada komplolar ne şekilde değişirse değişsin Suriye'nin, hiçbir zaman ilke ve değerlerinden ödün vermeyeceğini kaydeden Beşar Esad, bu komplo ve baskıların sadece Suriye'yi değil, aynı zamanda tüm Arapları hedef aldığını ifade etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.