Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Ayetullah Kazvini'nin Zeynebiye Tv Ziyareti (Foto)

Erbain programlarına katılmak üzere ülkemize gelen Ehlibeyt dünyasının önemli üstatlarından Ayetullah Kazvini, Zeynebiye ziyareti kapsamında Zeynebiye Tv'yi gezdi. 

01 Ocak 2013
Ayetullah Kazvini'nin Zeynebiye Tv Ziyareti (Foto)

Velayet Tv kurucu genel müdürü Ayetullah Muhammed Hüseyin Kazvini, 31 Aralık Pazartesi günü Zeynebiye Camii'nde kılınan akşam namazı sonrasında Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz eşliğinde Zeynebiye Tv'yi gezerek, yapılan çalışmaları değerlendirdi.

Zeynebiye Tv çalışanları tarafından karşılanan Kazvini, medya faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyareti esnasında Zeynebiye Tv'nin yayınlarını da izleyen Kazvini, çalışmaları takdir ederek medya çalışmalarının çıtasının daha da yükseleceğine olan inancını dile getirdi.

Ayetullah Kazvini, böylesi emek ve özveri ile ortaya konan çalışmaların takdire şayan olduğunu ve en kısa zamanda Zeynebiye Tv'yi ulusal kanallarda görmek istediğini ifade etti.
 
Çalışanlara başarılar dileyen Zeynebiye misafiri, memnuniyetle Zeynebiye Tv'den ayrıldı.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.