Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Çankaya'da Muharrem İftarı (Foto)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bir ilki gerçekleştirerek Muharrem ayı dolayısıyla Çankaya Köşkü?nde iftar verdi. İftara, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Alevi ve Caferi kesimi temsilcileri katıldı. 

26 Kasım 2012
Çankaya'da Muharrem İftarı (Foto)

Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ün de katıldığı ve Çankaya Köşkü’nde ilk kez verilen Muharrem iftarına, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, Alevi Vakıflar Federasyonu Başkanı Doğan Bermek, Dünya Ehl-i Beyt Vakfı Başkanı Fermani Altun,  İstanbul Eski Milletvekili Reha Çamuroğlu, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Eğri, Karacaahmet Sultan Derneği Genel Başkanı Muharrem Ercan, İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Hatemi, Avukat Kezban Hatemi, Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu Başkanı Cengiz Hortoğlu, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Selahattin Özel ve İstanbul Alevi Dernekleri Genel Başkanı Metin Tarhan katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.