Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye TV 19.30'da Şahintepe'de

Zeynebiye TV, Muharrem ayında İstanbul'daki matem meclislerini her akşam internet üzerinden canlı yayınla ekranlara taşıyıp dünyaya ulaştırıyor. 

22 Kasım 2012
Zeynebiye TV 19.30'da Şahintepe'de

İmam Hüseyin ve Kerbela Şehitlerinin şehit ediliği ay olan Muharrem ayı sebebiyle dünyanın dört bir yanında ve ülkemizde Ehlibeyt adına kurulan tüm müesseselerde matem merasimleri düzenleniyor. Aşura Günü'ne kadar her gün düzenlenen bu merasimlerde Ehlibeyt aşıkları İmam Hüseyin için ağlıyor.

Zeynebiye.com, iki yıldır 1 Muharrem'den itibaren her akşam Zeynebiye Camii'nde düzenlenen matem merasimlerini internet üzerinden canlı yayınla ekranlara taşımış, bu yayınlar büyük ilgi görmüştü. 

Bu yıl Zeynebiye.TV internet televizyonunu da faaliyete başlatan Zeynebiye.com, matem meclislerini hem canlı olarak, hem de gün içerisinde tekrar yayınlarla izleyicilerine ulaştıracak.

Yasımızda Tek Yürek organizasyonunu Esenyurt ve Başakşehir'den canlı aktaran Zeynebiye TV, Bağcılar Güneşli ve Avcılar Tahtakale'deki Muharrem meclisindeki mateme de Ehlibeyt dostlarını ortak etmişti.

Bugünkü yayınlar 17.00'da Zeynebiye Camii'nde başlayacak. Zeynebiye'deki programın bitişiyle 19.30'da Başakşehir İmam Rıza Camii'ndeki Muharrem matemi Ehlibeyt dostları tarafından takip edilecek.

Yayınları İzlemek İçin Tıklayın

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.