Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

Zeynebiye TV'de Mah-ı Matem Programı

Muharremin girmesiyle Zeynebiye Camii ve Ehlibeyt mescitlerinden canlı yayın yapan Zeynebiye TV, 22 Kasım (Bugün) akşamı özel yayın yapacak. 

22 Kasım 2012
Zeynebiye TV'de Mah-ı Matem Programı

Zeynebiye TV,  yaklaşık bir aydır başlatmış olduğu programlarına, Muharrem Ayı'nın girmesiyle canlı yayınlarla devam etti.

Her akşam Zeynebiye Camii'nden canlı yayın yapan Zeynebiye TV  Bağcılar İmam Ali Camii,  Tahtakale Zeyneb-i Kubra Camii,  Çorlu İmam Hüseyin Camii ve Güneşli Ehlibeyt Camii'nden de canlı yayın yaptı. Geçtiğimiz hafta Caferider Gençlik Kolları tarafından "Yasımızda Tek Yürek" programı kapsamında Esenyurt Allah-u Ekber Camii ve Şahintepe Ali Ekber Camiİ'nden de gün boyu yayınlar verdi.

Çeşitli ülke ve şehirlerden yoğun bir şekilde takip edilen Zeynebiye TV,  bu akşam Azerbaycanlı meddahlarımız Seyyid Taleh Borodgahi ,Seyyid Hüseyin Musevi Şerebiyani ve Ehlibeyt şairlerimizden Kenan Bayazıt'ı ağırlayacak. Program 21:30'da değerli izleyicilerimize Zeynebiye TV'den ulaştırılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.