Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

5 Muharrem Pazartesi Programları

Ülkemizin basın yayın kuruluşları İslam dünyasının ortak acısını ekranlarına taşımaya devam ediyor. 

18 Kasım 2012
5 Muharrem Pazartesi Programları

5 Muharrem 19 Kasım Pazartesi günün ilk programı SKY Turk 360'ta, öğlen kuşağının ilgiyle takip edilen Analiz 360 programı.

Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan haberler ve sıcak gelişmelerin öğle arasında canlı yayın konukları ile değerlendirildiği haber programı Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz'ü ağırlayacak.

12.55'te başlayacak programda Özgündüz, İmam Hüseyin ve Aşura'yı anlatacak.

SKY Turk 360 TV'yi izlemek için TIKLAYINIZ!

5 Muharrem'in bir diğer programı Ehlibeyt dostlarının ilgiyle takip ettiği Cem TV ekranlarından dünyaya ulaşacak.

CEM Vakfı Alevi İslam Din Hizmetleri Ali Yüce'nin sunduğu Muharrem Sohbetleri programında 15.30'dan itibaren Türkiye Caferileri Lideri Selahattin Özgündüz ve Alevi dedeleri ile Kerbela'yı anlatılacak.

Cem TV'yi izlemek için TIKLAYINIZ!

24 Kasım Cumartesi günü Halkalı Aşura Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan Evrensel Aşura Matem Merasimi törenine ülkemizin her kesiminden yüz binlerce insanın katılması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.