Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

İstanbul Siyonizmi Lanetledi (Foto)

İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği barbarca saldırılar ve direnişin zaferi üzerine siyonist rejim konsolosluğuna yürüyüş düzenlendi. 

17 Kasım 2012
İstanbul Siyonizmi Lanetledi (Foto)

İslami sivil toplum kuruluşlarının oluşturduğu Gazze İle Dayanışma Platformu tarafından düzenlenen büyük yürüyüş Akşam 20:30'da Levent metrosu önünden başladı. Çok sayıda müslümanın katılımıyla düzünlenen görkemli yürüyüş 4. Levent'te bulunan siyonist rejim konsolosluğu önüne kadar sürdü.

"Ümmet ve Kardeşlik Bilinciyle Gazze Direnişini Selamlıyoruz" yazılı pankartla birlikte "Şehid Ahmed Cabiri yolun yolumuz" "Vur vur Hamas Vur, İsrail'e vur" "İstanbul'dan Hamas'a direnişe bin selam" "Yaşasın Filistin direnişimiz" Îslami direniş engellenemez" "Ahmed Yasin yolun yolumuz" "İmad Muğniye yolun yolumuz" "Direniş ekseni onurumuzdur" Direnişe sadakat onurumuzdur" "Şehidlerin yolunu sürdürüceğiz" "Kahrolsun Amerika, kahrolsun İsrail" "Siyonist elçilik kapatılsın" "ABD üsleri kapatılsın" "Katil ABD Ortadoğu'dan defol" sloganlarıyla yürüyüşe geçen müslümanlar, Filistin bayraklarının yanısıra, Hamas, Hizbullah ve Filistin İslami Cihad direniş hareketlerinin bayraklarını taşıdı.

Yürüyüşe Adapazarı'ndan da kalabalık bir müslüman grubun katıldığı protesto eyleminde direnişe sadakat üzerinde duruldu.

Siyonist rejim konsolosluğu önünde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı ve polisin sık sık uyarılarda bulunduğu yürüyüş sonunda, konsolosluk önündeki protesto eylemi Habeşiştanlı bir kardeşimizin Kur'an tilavetiyle başladı.

Platform adına Nureddin Şirin tarafından okunan ortak basın açıklamasında, siyonist rejim merkezi Tel Aviv'in Filistinliler tarafından vurulmasının direniş tarihinde bir dönüm noktası olduğu belirtilerek, bundan dolayı Türkiyeli müslümanlar olarak direnişin zaferini kutladıklarını ve İslam ümmetine büyük bir zafer kazandıran Hamas ve İslami cihad hareketlerini, Kassam tugayları ve Kudüs Seriyyelerini selamladıklarını belirtti.

Protesto eylemi Amerikan ve İsrail bayraklarının yakılması ve bir dua ile son buldu.

Siyonist rejim katliamlarına lanet, direnişe selam eylemininin bu akşam saat 20:00'de siyonist rejim konsolosluğu önünde tekrar düzenleneceği belirtilerek, platform adına Filistin gönüllüleri bu eyleme katılmaya katılmaya davet edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.