Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

CGK Ajans Şiir Albümü Çıkarıyor (Foto)

CGK Meslek Organizasyonu Birimi tarafından oluşturulan ve çalışmalarına geçtiğimiz yıl sinezan albümüyle start veren CGK Ajans, bu yılki eserini Ehlibeyt şairi Kenan Bayazıt'ın şiir albümü olarak belirledi. 

07 Kasım 2012
CGK Ajans Şiir Albümü Çıkarıyor (Foto)

Ülkemizdeki girişimci, etkin, nitelikli Caferi G.E.N.C'leri biraraya getirmeyi, bundan doğacak potansiyeli mektep adına kullanmayı amaçlayan CGK, Muharrem ayında çalışmalarına hız verdi.

Zeynebiye.com'a konuya ilişkin açıklamalarda bulunan CGK Başkanı Orhan Özgündüz, CGK Ajans projesiyle camiamızda sanat alanındaki çalışmaların hayata geçirilmesine yardımcı olacaklarını ifade etti. Geçtiğimiz yıl İstanbul'da tüm bölge destelerinin birer parçasıyla bir albüm oluşturduklarını ve bu albümün büyük ilgi gördüğünü belirten Orhan Özgündüz, CGK Ajans'ın sadece müzik alanında değil, tiyatrodan şiire, fotoğrafçılığa kadar birçok alanda faaliyet göstereceğini sözlerine ekledi.

Albümün stüdyo çalışmalarında son aşamalara gelindi. Aşkın Rengi adlı şiir albümünün Muharrem ayı içerisinde Ehlibeyt dostlarının beğenisine sunulması bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.