Zeynebiye - Ehlibeyt Dünyasının Gündemi | Türkiye Caferileri

"Aşura Önerileri" Toplanıyor

Zeynebiye.com'un forum sitesi olan Alisiasi.com 'da, geçtiğimiz yıl Aşura'dan hemen sonra "Aşura Önerileri" başlığı açılmıştı. 

14 Ekim 2012

"Aşura Önerileri" başlığında yazılan önerilerin, Caferider yönetimiyle paylaşılarak hayata geçirileceği belirtilmişti.

Alisiasi.com sitesi admini Orhan Özgündüz'ün Zeynebiye.com'a verdiği bilgiye göre, 17 Ekim Çarşamba günü saat 20:00'da Zeynebiye Derneği toplantı salonunda, Caferider Başkanı Av. Sinan Kılıç, "Aşura Önerileri" sayfasında önerisi olanlarla bizzat görüşerek değerlendirme yapacak.

Aşura öncesi ve Aşura Günü'nde yapılması istenen düşüncelerin paylaşıldığı sayfada, herkes düşüncesini rahatlıkla paylaşarak hayat geçirilmesini sağlayabilecek.

Özellikle yetkililere ulaşmakta güçlük çeken yurt içi ve yurt dışından İmam Hüseyinn aşıklarının düşüncelerini paylaşma fırsatı bulduğu sayfaya ulaşmak için  TIKLAYIN 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.